mkenfrdeitptestr

02/2460-161, 070 234 648, 070 293 365

Трета македонска бригада бр.76А 1000 Скопје

Menu

Чистење на вашите домови и деловни простории по поволни цени. Вршиме генерално чистење и редовно одржување на објекти и простории со квалитетни и еколошки средства за чистење.

Facebook Twitter Google+ Pinterest