mkenfrdeitptestr

02/2460-161, 070 234 648, 070 293 365

Трета македонска бригада бр.76А 1000 Скопје

Menu

Генерално чистење на станови и згради пред вселување. Услугата ја сочинуваат следниве операции : - одлепување на лепенки од ПВЦ елементи. - Темелно собирање на ѓубре и прашина. - чистење на прозорци (внатрешно/надворешно). - чистење на санитарни простории, чистење на плочки (кујна и купатило), - чистење на врати (влезна/собни). Чистењето се изведува со наш материјал,од проверени и квалитетни производители.

Facebook Twitter Google+ Pinterest